Mobiel Bankieren app wordt RegioBank app

Mobiel Bankieren app wordt RegioBank app

We voegen continu nieuwe functionaliteiten toe aan onze app. Ook functionaliteiten die verder gaan dan mobiel bankieren alleen. Daarom past de naam Mobiel Bankieren app niet meer en gaat de naam veranderen naar RegioBank app.

Wat merkt u er van?

U gaat de naamswijzigingen op verschillende plekken zien. In de app stores is de naamswijziging al doorgevoerd. Op de website en in onze voorwaarden gaan we de nieuwe naam in augustus doorvoeren. Het kan dus zijn dat u in die maand beide namen tegenkomt. Gedurende de rest van het jaar passen we de naam ook stapsgewijs aan in onze andere uitingen.

Hoe weet u of u de goede app downloadt?

Als u doorklikt vanaf regiobank.nl gaat u direct naar de juiste link. Zoekt u in de Apple App Store of Google Play Store zelf, typ dan ‘RegioBank app’. De juiste app staat dan bovenaan. U herkent deze ook aan de rode app icon met witte letters. De oude app wordt nog gebruikt door onze zakelijke klanten. Deze heet inmiddels ‘Zakelijk Mobiel Bankieren app’. Deze app icon heeft een witte achtergrond met rode letters.iconen regio bank app

App ook vernieuwd

De nieuwe naam sluit dus beter aan bij de nieuwe functionaliteiten die we de komende jaren uitrollen. Maar wist u dat we onze app zelf ook vernieuwd hebben? U kunt de nieuwe app downloaden via onderstaande links, of gebruik maken van de Overstapbegeleiding in de oude app. Deze route is uiteraard 100% veilig.

Download de app via Google Play

Download de app via Apple App Store

Terug naar de bovenkant van de website