Betaalpakket

RegioBank biedt u Plus Betalen. Dat is een compleet betaalpakket met alles wat u nodig heeft om snel en makkelijk uw dagelijkse bankzaken te regelen. Zoals een gratis Wereldpas met chipknip en Internet Bankieren.

Met Plus Betalen heeft u een compleet betaalpakket om uw dagelijkse bankzaken direct te regelen. Het pakket bestaat uit:

  • Betaalrekening en Wereldpas met chipknip.
  • Internet Bankieren.
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift).
  • Gratis overschrijvingsformulieren.
  • Mogelijkheid om rood te staan.
  • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas.
  • iDEAL.

De minimumleeftijd om het betaalpakket aan te vragen is 18 jaar.

Alles inclusief
Betaalrekening, Wereldpas en Internet Bankieren maken onderdeel uit van het pakket. U betaalt maandelijks een vast bedrag van € 1,95. Met Plus Betalen heeft u dus een compleet betaalpakket. En ook nog eens heel voordelig.
U vindt meer informatie in de Tarievenwijzer Betalen.

Overstappen naar RegioBank
Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. RegioBank helpt u de overstap snel te regelen.

Wereldpas
Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat ook op de pas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat.
Heeft u een en/of rekening en wilt u een extra Wereldpas? Dan krijgt u met Plus Betalen 25% korting op de maandelijkse paskosten.

Internet Bankieren
Met Internet Bankieren regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. U heeft al uw rekeningen in één helder overzicht. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. Betalingen via iDEAL zijn ook mogelijk. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Meer weten over het Betaalpakket?
We geven u graag persoonlijk advies. Maak een afspraak of kom langs.

300_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_gif.gif


Fimagro Financieel Advies
Nieuwstraat 24
4501 BD  Oostburg
t. 0117 44 04 02100_600px-facebook_icon_2013_svg.png
contact

$a_sidebar_image['s_name'] betaalcampagne