Zakenrekening

Speciaal voor het MKB en verenigingen en stichtingen heeft RegioBank de Zakenrekening. Voor al uw zakelijke betalingen. En natuurlijk kunt u online alles regelen via Zakelijk Internet Bankieren. In de Zakenrekening is opgenomen:

  • Wereldpas met chipknip.
  • Zakelijk Internet Bankieren.
  • Tariefvrije voet van € 200 per jaar voor verenigingen en stichtingen.

Kosten en tariefvrije voet
Aan de Zakenrekening zijn kosten verbonden. Deze vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen. Verenigingen en stichtingen kunnen voor de kosten van betaalfaciliteiten en transacties een tariefvrije voet aanvragen van € 200 per jaar. De tariefvrije voet geldt alleen voor transacties op de rekening. Niet voor bijvoorbeeld de kosten van afschriften en debetrente.

Wereldpas
U kunt uw Zakenrekening aanvullen met een Wereldpas met chipknip. Vraag deze aan op kantoor. Let op: hier zijn voor de Zakenrekening kosten aan verbonden. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat op uw bankpas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat.

Zakelijk Internet Bankieren
Bij de Zakenrekening heeft u de mogelijkheid Zakelijk Internet Bankieren af te sluiten. Met Zakelijk Internet Bankieren regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. Al uw rekeningen in één helder overzicht. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. Om gebruik te maken van Zakelijk Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Voorwaarden en informatie
Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Zakenrekening? Wij helpen u graag verder

300_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_gif.gif


Fimagro Financieel Advies
Nieuwstraat 24
4501 BD  Oostburg
t. 0117 44 04 02100_600px-facebook_icon_2013_svg.png
contact

$a_sidebar_image['s_name']