ZZP Rekening

Speciaal voor zzp`ers heeft RegioBank een voordelig en zeer overzichtelijk betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. In het ZZP Pakket is opgenomen:

  • Wereldpas met chipknip.
  • Internet Bankieren.
  • OLO boekje.
  • Servicefoon.
  • Alle transacties met de Wereldpas bij de geld- en betaalautomaat.
  • 1.000 internettransacties per jaar.

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan het maximale aantal transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar. De ZZP Rekening kost € 6,25 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

De ZZP Rekening en particuliere rekeningen in één overzichtelijke internetomgeving
Bij de ZZP Rekening heeft u de optie om Zakelijk Internet Bankieren aan te vragen. Zo regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. Heeft u ook een particuliere betaalrekening met Internet Bankieren bij RegioBank? Dan kunt u uw ZZP Rekening aan dit contract laten koppelen. Zo kunt u met één digipas en in één internetomgeving al uw rekeningen beheren.

Wereldpas
U kunt uw ZZP Rekening aanvullen met een Wereldpas met chipknip. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat op uw bankpas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat.

Voorwaarden en informatie
Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Wij verwijzen u hiervoor naar de site van de RegioBank.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de ZZP Rekening? Wij helpen u graag verder

300_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_gif.gif


Fimagro Financieel Advies
Nieuwstraat 24
4501 BD  Oostburg
t. 0117 44 04 02100_600px-facebook_icon_2013_svg.png
contact

$a_sidebar_image['s_name']