Boek kosteloos over naar Turkije en doneer aan Giro555 bij RegioBank

Boek kosteloos over naar Turkije en doneer aan Giro555 bij RegioBank

Buurtgenoten in heel Nederland hebben samen lokale inzamelingsacties opgezet om hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. Honderdduizenden mensen zijn geraakt met de aardbevingen. Er is veel hulp nodig. Zowel in hulpgoederen als financieel. We roepen daarom iedereen op om een steentje bij te dragen. NLvoorelkaar heeft alle lokale initiatieven verzameld. De samenwerkende hulporganisaties hebben de krachten gebundeld en worden financieel gesteund via Giro555.nl. Ook RegioBank draagt graag bij.

De afgelopen week hebben de Volksbank en haar bankmerken (SNS Bank, ASN Bank en RegioBank) gezien dat klanten geld overmaken aan dierbaren in de getroffen gebieden. Daarom is het overboeken van geld naar iemand in Turkije nu kosteloos. RegioBank compenseert de transactiekosten van particuliere overboekingen naar Turkije binnen vijf werkdagen. Daarnaast doneren we het bedrag van de transactiekosten van elke particuliere overboeking naar Turkije aan Giro555. Dit doen we gedurende drie maanden. Zo steunen we iedereen in Nederland die familie of vrienden direct wil helpen en dragen we met de donatie bij aan de slachtoffers in zowel Turkije als Syrië.

Helaas is het vanwege sancties niet mogelijk om vanuit Nederland geld over te maken naar Syrië.

Hoe werkt het?

  1. Log in op Mijn RegioBank en ga naar overboeken.
  2. Selecteer het land en de valuta waarin u wilt overmaken.
  3. U ziet direct welk bedrag u aan transactiekosten betaalt.
  4. Kies voor ‘Ik betaal de kosten’.
  5. U betaalt de transactiekosten en het bedrag dat u wilt overboeken.
  6. Wij storten de transactiekosten binnen 5 werkdagen aan u terug. Hier hoeft u niets voor te doen.
  7. We maken hetzelfde bedrag ter hoogte van de transactiekosten over naar Giro555.

Kosten

Een buitenlandse overboeking brengt kosten met zich mee. We rekenen een transferprovisie van het bedrag dat u overmaakt. Dat is minimaal € 15 en maximaal € 165. De kosten verrekent RegioBank direct. Er wordt dus meer van uw rekening afgeschreven dan het bedrag dat u overmaakt. De transactiekosten storten we binnen vijf werkdagen terug en hetzelfde bedrag gaat naar Giro555. De ontvanger krijgt het volledige bedrag van de overboeking.

Terug naar de bovenkant van de website