Over Ons

Fimagro staat voor FInancial MAnagement GROup en is al 20 jaar actief op het gebied van financiële dienstverlening.

Begonnen in Sluis als douanekantoor met daarbij het wisselen van geld en bancaire diensten voor Belgische cliënten. Naast de bancaire diensten voor Belgische cliënten kunnen wij inmiddels zowel de particuliere, als kleinzakelijke markt in West Zeeuws-Vlaanderen op uitstekende wijze van dienst zijn.

De ING Bank besloot enkele jaren geleden haar vestiging aan de Nieuwstraat 24 in Oostburg te sluiten. Tegelijkertijd werd door Fimagro op ditzelfde adres gestart met een agentschap van Regio Bank. Zo huist Fimagro hier als volwaardig financieel dienstverlener die u, op basis van volledige onafhankelijkheid, kan adviseren op het gebied van verzekeren, sparen, beleggen, pensioenen en hypotheken.

Fimagro kan een financieel product exact op maat aanbieden zonder (zoals bij meerdere grootbanken) gebonden te zijn aan huismerken. Wij hebben vele samenwerkingsverbanden, zoals bijvoorbeeld met Nationale Nederlanden, De Zeeuwse Verzekeringen, TVM Verzekeringen, ASR Verzekeringen, Monuta, CZ Actief in gezondheid, De Volksbank, De Amersfoortse, ING en Klaverblad.

 

300_kifid2015.jpg

 

300_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_gif.gif


Fimagro Financieel Advies
Nieuwstraat 24
4501 BD  Oostburg
t. 0117 44 04 02100_600px-facebook_icon_2013_svg.png
contact

$a_sidebar_image['s_name']