Nieuw beeldmerk voor RegioBank

Nieuw beeldmerk voor RegioBank

RegioBank voegt een beeldmerk toe aan het logo om zo de kracht van het merk te versterken. Een beeldmerk is wat de naam eigenlijk al zegt, het merk visueel uitgedrukt in een beeld. Het nieuwe beeldmerk is uniek voor RegioBank en laat zien waar RegioBank voor staat: het vertelt visueel dat we de buurtzame bank zijn.

Een dynamische regio
RegioBank zet zich in voor de leefbaarheid van de regio. Dat laten we nu ook zien in ons nieuwe beeldmerk. In het beeldmerk zien we de omtrek van een dorp als een wereld waarin de regio komt bovendrijven. De streep eronder is de horizon die dynamiek en energie toevoegt. Zo vertellen we dat RegioBank als de buurtzame bank een belangrijke rol in de regio speelt.

De buurtzame bank
De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regel je je bankzaken gewoon in de buurt. En met onze buurtzame initiatieven spelen we een verbindende rol. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt. Met het beeldmerk en de toevoeging van de buurtzame bank aan het logo RegioBank vertellen we precies dit verhaal. 

Dit merk je van het nieuwe beeldmerk
Het nieuwe beeldmerk voegen we de komende tijd geleidelijk toe aan onze uitingen, zowel online als offline. Van de website en de app tot aan een brochure en de digitale nieuwsbrief. Je komt het beeldmerk dus steeds vaker tegen.

Terug naar de bovenkant van de website